ProComp | » ProCreator©

Det skal være enkelt...

ProCreator© er værktøjet til design og vedligeholdelse af websider. Værktøjet er enkelt at bruge, og har ingen størrelsesmæssig begrænsning. Det koster kun kr. 4.000.-* inklusiv domænenavn, 5 emailadresser med opsætning og hjælp til layout og opstart. Driften udgør kun kr. 125,- pr. måned og inkluderer programopdateringer, webhotel, afgift for domænenavn og hotline. Som eksempel kan nævnes, at disse sider er bygget og vedligeholdes med ProCreator©.
Det programmet ikke kan håndtere selv, kan hentes som import af ganske almindelige .html-filer, og der er næsten ubegrænsede muligheder for frihed i design. For de mere entusiastiske er der oven i købet mulighed for at redigere direkte i HTML-kildeteksten! Men for os almindeligt dødelige, virker programmet stort set som at bruge et hvilken som helst tekstbehandlingsprogram, inklusiv centrering, fed/kursiv/understreget, skriftstørrelse/farve/type, punktopstilling, indsætning af billeder og meget mere...
 

Herunder kan du se nogle screen-shots af programmet, og programmet kan afprøves her. Vær blot opmærksom på, at siderne kan se "mærkelige" ud, da alle frit kan "lege" med designet.

*Prisen er en pakkepris gældende pr. 1/1-03 for ProCreator© Light.

        

 


ProCreator v4.9.2 | Content Management System