ProComp | » Filosofi


Softwaren er til for brugeren - ikke omvendt...

Vi benytter os af mange forskellige leverandører af software, og finder gerne gratis programmer, hvis de kan opfylde behovet. Findes der ikke en standardløsning, så laver vi noget der virker - på brugernes præmisser...

Et godt eksempel herpå er ProBase© - et kundestyrings- og faktureringssystem, som er udviklet på tværs - og på trods! Der findes allerede et utal af løsninger til håndtering af kunder og et lige så stort antal systemer til økonomistyring. Men de er enten for simple til at kunne styre økonomien - eller for besværlige til at kunne styre kunderne! Så normalt har man to systemer: et som kan håndtere kunderne, og et som kun betjenes af bogholderen og som bla. fakturerer. Problemet er her, at alle oplysninger skal vedligeholdes i to systemer, og der sker et hav af fejl fordi bogholderen fakturerer ud fra "små gule lapper" fra sælgeren.

Så vi har lavet en løsning, som skiller et andet sted: i vores system har sælgeren det fulde overblik og kan selv fakturere - så alle de "sjove" aftaler m.m. huskes første gang. Der skilles altså EFTER faktureringen og lagerstyringen. Herefter skal bogholderen/revisoren kun bekymre sig om den deciderede finans-del af regnskabet, og det kan foregå i finansmodulet af et hvilken som helst regnskabsprogram, uden at der skal vedligeholdes to kunde- og lagerdatabaser. 
Så kan hver enkelt medarbejder - fra sælgeren til bogholderen - tage det fulde ansvar for netop det DE er bedst til - og KUN det!

Løsningen er så oplagt, at vi stadig undrer os over hvorfor vi overhovedet ikke har konkurrenter...

        


ProCreator v4.9.2 | Content Management System