ProComp | » Totalleverandøren


ProComp er ikke "i lommen" på nogen!

Vi handler med alle de betydende leverandører, og kan skaffe alt. Vi tjener hverken mere eller mindre på at anbefale det ene frem for det andet, og vore anbefalinger vil derfor udelukkende være baseret på erfaringer om kvalitet og brugervenlighed.
ProComp lever af rådgivning, undervisning og programmering - ikke af at lange kasser over disken. Vi beskæftiger os udelukkende med hardware som en service over for vore kunder, og har derfor heller ikke nogen udstilling eller noget lager.
Dette betyder at vore priser altid er de aktuelle markedspriser, og altid i den laveste ende. Der vil selvfølgelig være tilfælde, hvor man kan finde en lavere tilbudspris i et varehus, hvis man véd hvad man skal købe, men totalt set vil vi påstå, at vi leverer den bedste løsning til den bedste pris.
Vi handler udelukkende med hardware for at sikre at vores kunder får den bedste løsning, og vi handler kun med kunder som har tillid til vores vurderinger og anbefalinger. Og i øvrigt altid kontant - hvorfor skulle du som kunde financiere andre kunders kredit ? Til gængæld er serviceniveauet højt, leveringstiden kort og hjælpen altid lige i røret...

        


ProCreator v4.9.2 | Content Management System